dit is banka media

over ons

Banka Media is een initiatief van Winkelman en Van Hessen, volgens MT/Sprout het beste marketing adviesbureau van Nederland 🏆. Banka wordt geleid door ‘bankapapa’ Erik Graadt van Roggen.

Je kunt ons 24/7 gratis bellen op (0800) 0070.

 

De Nieuwjaarsduik uit Blik, die wij in opdracht van Unox mochten grootmaken middels PR, is bij de SABRE Awards gekozen tot beste campagne van de Benelux.

Wij werken voor A-merken, voor wie dat wil worden én blijven. Banka Media doet alles wat kan en doorbreekt conventies om de relatie met je stakeholders te verbeteren. Medewerkers, klanten, leveranciers, maatschappelijke organisaties of de overheid. Met slimme inzet van alle mogelijke media.

Je krijgt precies wat je wilt. We vormen samen een team van professionals, compleet gericht op jouw ambitie. Flexibeler en doeltreffender kan niet.

Teamleden kunnen strategen, copywriters of growth hackers zijn. Editors of public affairs specialisten. Podcastmakers, websitebouwers of lead generators. Ervaren event-organisatoren, vormgevers, digital marketers, media pitchers en creatieve ondernemers.

Dat geeft de reikwijdte van een full-service bureau, maar de wendbaarheid en daadkracht van een scale-up.

Met ruim 30 jaar ervaring in management, marketing en media is Banka Media de ultieme verbinder tussen organisaties van elk formaat en professionals op elk terrein.

onze missie is ambitieus:
we willen het meest geliefde bureau ter wereld worden


geliefd door onszelf

We willen graag dat alle medewerkers, stagiairs en freelancers hun werk zó leuk vinden, dat het bijna niet voelt als werk. In die omstandigheid werken we optimaal samen. Een realistisch gevolg van die team spirit is dat we (qua mentaliteit en kwaliteit) ‘the best and more’ leveren aan onze stakeholders.

geliefd door klanten

Omdat we elke vraag benaderen met optimisme en vertrouwen. In oplossingen denken in plaats van in problemen. Ons altijd de vraag stellen: wat kan er wél? Hoe gaan we dit samen fixen? Het wordt nu wel spannend… dat is leuk! Kan het nóg beter?

geliefd door het geluk

Op onze reis naar onontdekt gebied en vertrouwde fijne plekken. Leren van wat fout gaat en dankbaar zijn voor wat allemaal goed gaat. Het meest geliefde bureau ter wereld is onze stip op de horizon, waarbij we net zoveel genieten van onze reis als van de bestemming.

spreekt onze visie je aan?

Banka staat voor Balls ’n Karma.

Balls betekent lef. Dingen durven zeggen, tegen elkaar, tegen jezelf en zelfs tegen je klanten.

Balls = uit je comfortzone stappen. Groot dromen. Leren over andere ideeën dan onze eigen. Misschien in discussie gaan erover, maar ook het lef hebben om, als het nodig is, de ander gelijk te geven. Niet bang zijn om af te gaan. Out of the box denken, sterk zijn, doorzetten en niet opgeven.

Maar bovenal: laugh all the way. Plezier hebben in wat je doet, vinden wij het allerbelangrijkste.

Het principe van Karma is nog eenvoudiger: wij geloven erin dat alles wat je doet, denkt of zegt, uiteindelijk bij je terugkomt.

Help jij een ander? Je mag erop rekenen dat het 100% wordt gecompenseerd. Denk je slecht over iemand, dan wreekt zich dat.

We doen er altijd nét een schepje bovenop en presteren boven verwachting, omdat we ervan overtuigd zijn dat we dit later terugkrijgen en ook weer nieuwe kansen biedt.

balls 'n karma